Translate

dilluns, 24 de setembre del 2012

Què fer si el meu fill consumeix drogues?

Hola estimats blogguers/es,

L'altre dia a l'aula la professora ens va lliurar una notícia del diari ' El País' en la qual es parlava sobre un projecte de l'associació 'Proyecto Hombre', que consisteix en donar suport via internet a aquestes famílies en les que es troben amb aquest problema.
Després de llegir la notícia, ens vam dividir en 8 grups i vam resoldre unes preguntes per arribar a una conclusió, i la veritat és que la conclusió/opinió final, pràcticament va ser la mateixa en els 8 grups.
La conclusió que en vam treure, és que aquest projecte és molt positiu ja que et permet mantenir-te en l'anonimat, és molt més cómode ja que no t'has de movilitzar a un centre presencial, sinó que ho pots fer des de casa, i també tens l'oportunitat de rebre un tracte més personalitzat, ja que es centren en el teu cas, i en els centres igual s'actua en grupets de persones i ja no és tan personal i directe, i el que vam trobar també positiu va ser el fet econòmic ja que és gratuït cosa que en un lloc presencial probablement tingui un cost.
Vam arribar a la conclusió de que els pares dels afectats han de ser persones pacients, receptives i entenedores del problema del fill/a, que ha de saber utilitzar l'ordinador i disposar d'internet amb uns mínims de coneixements per tal de poder accedir a la pàgina del projecte i rebre el suport que necessitin.
Vam comentar també que són els que passen més hores convivint amb els fills, i són les persones amb les que els fills afectats poden arribar a tenir més confiança per tant, són un paper fonamental i imprescindible per ajudar als afectats/ades, ja que també són la gran part de l'educació d'aquests fills/es..
Trobem que és una bona manera que aquest projecte estigui a internet ja que així podrà accedir-hi molta més gent.
Finalment vam arribar a la conclusió que si una persona reb una educació allunyada d'aquests problemes i sempre informada dels inconvenients d'aquests casos i no amagant informació sobre el tema, doncs és menys probable que els fills/es pateixin d'aquests problemes.

M'acomiado dient que podeu llegir la notícia  i comentar-la si teniu temps i ganes, i així treure'n més conclusions que probablement ens hàgim oblidat! 

Estem en contacte estimats i estimades blogguers/es.       :)

Reflexionem-hi.

2 comentaris:

  1. Hola bloggers! és un tema molt delicat i trobem molt interessant que hi hagin projectes a internet per a poder consultar de manera anònima, és un tema present i cal tenir recursos com aquest!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. Agraïm el comentari! :)
    Att. Reflexionem-hi.

    ResponElimina