Translate

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Podcast

Bon dia blogguers/es!
L'altre dia vam crear un podcast, on parlàvem sobre la tecnologia a les aules. Vam aprendre a com utilitzar la plataforma Soundcloud i vam pujar-hi una petita reflexió grupal sobre el tema esmentat abans. Esperem les vostres opinions!

Reflexionem-hi.


4 comentaris:

  1. Estem d'acord, però també pensem que tanta tecnologia pot perjudicar la figura del mestre, ja que si tot avança tant, al final no tindrem cap funció, ho faran les màquines. El mestre transmet valors, emocions... això no ho ensenyen les màquines.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensem una mica com vosaltres també, tot i que segur que es buscaràn alternatives per no perdre la figura del mestre.
      Moltes gràcies per el vostre comentari.
      Att. Reflexionem-hi.

      Elimina
  2. Una reflexió ben certa en el temps que ens pertoca. Els nens es troben molt motivats amb la tecnologia ja que és una eina interactiva, ràpida i entretinguda per ells, a més, també aprenen, que és l'objectiu!! Tot i així, també estic d'acord amb lapequeteca quan comentava la importància de les relacions socials, tot el que aquestes engloben mai no es podrà aconseguir amb la tecongologia...
    Per tant, l'important és anar combinant ambdues metodologies perquè puguin desenvoluparse en la seva totalitat.
    Molt interessant tot aquest tema de les noves tecnologies, encara queda molt per averiguar quin resultat ens donarà i com li podem treure el màxim profit sense perjudicis.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Blanca, moltes gràcies pel teu comentari, i... has donat en el clau! Pensem com tu, tot es combinar ambdues metodologies per proporcionar una educació el més completa possible.
      Att. Reflexionem-hi.

      Elimina